Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ


Έχει πέσει επιδημία υποκρισίας στην ορεστιάδα.

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΗΜΟΥ

Yποκρισία του δήμου προς τις ιδιωτικές επιχείρησης και τους εργαζόμενους σε αυτές

  Χθες έγινε συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο για την πώληση του εργοστασίου ζάχαρης Ορεστιάδας της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης(ΕΒΖ). Ο καθένας έλεγε την δική του έκθεση ιδεών ή την απολιθωμένη γύψινη κομματική ιδεολογία, δηλαδή δεν θέλουμε να λύσουμε ένα τοπικό πρόβλημα αλλά να σώσουμε τον κόσμο ολόκληρο.
Αυτό που αγνόησαν είναι πως η ΕΒΖ είναι μια ιδιωτική εταιρία, που ανήκει σε μία ιδιωτική τράπεζα, στην οποία το κράτος έχει απλός μετοχές.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Το ίδιο έκαναν με τα ταπητουργεία Βύσσας.

Αν πραγματικά ήθελαν να βοηθήσουν.
  • Στην περίπτωση των ταπητουργείων:
    Ο δήμος θα αγόραζε τα ταπητουργία και θα τα λειτουργούσε.
  • Στην περίπτωση του εργοστασίου ζάχαρης:
      Ο δήμος με την συνεργασία τοπικών επιχειρηματιών(κεφάλαιο) και αγροτών(προϊών), θα ΝΟΙΚΙΑΖΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ και θα το λειτουργούσε. Αν ότι είπαν οι διάφοροι μέσα στο δημοτικό συμβούλιο είναι αλήθεια, ο δήμος θα είχε μεγάλα κέρδη.
      Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΕΒΖ είναι επιχείρηση, αυτό που την ενδιαφέρει είναι να βγάλει χρήματα, αν τα χρήματα είναι από την χρήση του εργοστασίου ή την ενοικίαση δεν την ενδιαφέρει.


Υποκρισία του δήμου για τις συγχωνεύσεις σχολείων

  Εδώ είδαμε το δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο να λένε όχι στις συγχωνεύσεις. Αλλά ο δήμαρχος δεν πληρώνει τους καθηγητές από το δήμο και ούτε έχει την διάθεση να το κάνει. Αν πλήρωνε ο δήμος τους καθηγητές θα μας έλεγαν άλλα παραμύθια. Ακόμα δεν είδαμε την πρόθεση του δήμου να βάλει δημοτική συγκοινωνία ώστε αντί να μετακινούμε 20 μαθητές στο γυμνάσιο-λύκειο του δίπλα χωριού, να μετακινούμε μόνο 5 καθηγητές. Το μοίρασμα των ίδιων καθηγητών σε 2 γυμνάσια θα ήταν μια λύση, αν πλήρωνε ο δήμος.

Για τα παραπάνω ισχύει το Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ, ΟΧΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ(ιδεολογίες, ευχές)


Υποκρισία στο θέμα διώξεων μαθητών για καταλήψεις

  Είδαμε το δήμαρχο να παίρνει θέση υπέρ των καταληψιών που αθωώθηκαν στο Διδυμότειχο.
Πως όμως μπορείς να πάρεις θέση σε ένα θέμα, όπου δεν γνωρίζεις τίποτα, γιατί η δίκη των ανηλίκων γίνεται κλεισμένων των θυρών; Μόνο με πληροφορίες από ΜΕΣΑ για ΑΘΩΩΣΗ.
Για αυτό το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ αθώωσε τους 4 μαθητές του ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ.

  Η πραγματικότητα είναι πως δεν μπορείς να πάρεις θέση στην δίωξη μαθητών για καταλήψεις.
  Πρώτων γιατί δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε την δικαστική εξουσία. Δεν μπορούμε να στήνουμε λαϊκά δικαστήρια ή δημοτικά δικαστήρια και να αθωώνουμε ή καταδικάζουμε όποιον θέλουμε.
  Δεύτερων πως μπορείς να πάρεις θέση σε ένα θέμα όταν δεν γνωρίζεις τι έκαναν οι μαθητές, δεν γνωρίζεις με βάση ποια στοιχεία κατηγορούνται και δεν μπορείς να παρακολουθήσεις την δίκη ανηλίκων. Μόνο αν δώσει στοιχεία ο ΑΘΩΟΣ που κατηγορείται, μπορούμε να πάρουμε θέση. Διαφορετικά όλα είναι σκοτεινά και μπερδεμένα




Υποκρισία συντακτών εφημερίδας ΜΕΘΟΡΙΟΣ, αντιρατσιστών και κομμάτων της αριστεράς.

  Αυτοί που γράφουν στην εφημερίδα μεθόριος, μαζί με τους αντιρατσιστές, βρήκαν στης 2 Μαρτίου μίσος των ορεστιαδιτών(ακριτό-φασίστες όπως λένε) ενάντια σε όλους τους ξένους. Τα στοιχεία του μίσους είναι 2-3 ελληνικές σημαίες στην πορεία και το σύνθημα «η ελλάδα στους έλληνες». Στην πραγματικότητα οι ορεστιαδίτες είπανε όχι στην λαθρομετανάστευση, που σπρώχνει η τουρκία, και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών.
  Εδώ να προσθέσουμε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Διδυμότειχου που λέει «όχι στο φράχτη», οι λαθρομετανάστες να μπαίνουν από την ορεστιάδα, όχι το διδυμότειχο!!!!!!
  Οι γνωστοί υποκριτές λένε πως για όλα φταίει το ΔΝΤ, η κυβέρνηση και οι έλληνες, που δεν έκαναν τίποτα. Στην πραγματικότητα κοιτάμε γύρω μας για το μεγάλο κεφάλαιο, τους κυβερνώντες και αδιάφορους έλληνες, και δεν βλέπουμε τίποτα. Ο κάθε έλληνας έχει τα δικά του προβλήματα, από έξω φαίνονται όλα καλά, αλλά δεν γνωρίζεις τι προβλήματα έχει μέσα στο σπίτι του. Ο έλληνας δεν μπορεί να ακολουθεί τον κάθε τρελό που λέει «να ξεσηκωθούμε», «επανάσταση», «κρεμάλες», όπως ο Δον Κιχώτης.

Η πραγματικότητα που βλέπουμε είναι:
  • δραματική αύξηση της εγκληματικότητας, π.χ. βιασμούς γιαγιάδων!!!!!!!!
  • τα νοσοκομεία να γεμίζουν λαθρομετανάστες
  • τον ρατσισμό ανάμεσα στους λαθρομετανάστες
  • τον ρατσισμό των αντιρατσιστών και αριστερών προς τους βούλγαρους
  • τους βούλγαρους νόμιμους μετανάστες να παίρνουν την εργασία στα χωράφια των φτωχών ελλήνων τσιγγάνων, αλλά και θέσεις εργασίας μη τσιγγάνων μέσα στην ορεστιάδα
  • στη χωματερή της ορεστιάδας να βγάζουν όπλα οι βούλγαροι τσιγγάνοι και να κυνηγάνε τους έλληνες τσιγγάνους
  • ορδές βουλγάρων ζητιάνων, οι οποίες έχουν φέρει τους έλληνες τσιγγάνους στο σημείο να μην μπορούν να ζητιανεύουν, ο κόσμος δεν θέλει πια άλλους ζητιάνους, ιδιαίτερα όταν δεν έχει χρήματα
  • τα κινέζικα καταστήματα έχουν μειώσει τις πωλήσεις των ελληνικών, με αποτέλεσμα το κλείσιμο τουλάχιστον 3-4 καταστημάτων ρούχων-υποδημάτων στην ορεστιάδα
  • Όσοι επισκεύτικαν πρόσφατα την αθήνα νόμιζαν ότι ήταν στο πακιστάν
  Είναι τρελό να λες ότι σε μία αγορά εργασίας με 700.000 ανέργους, προσθέτουμε 2.000.000 μετανάστες(παράνομους και νόμιμους), και δεν αυξάνεται η ανεργία. Απλός η ανεργία των παράνομων μεταναστών δεν καταγράφεται.
  Αλλά αυτά τα υποστηρίζουν αναρχικοί και αριστεροί φοιτητές, που δεν έχουν εργαστεί ποτέ στην ζωή τους, δημοσιογράφοι, όπου οι θέσεις εργασία τους δεν απειλούνται από τους λαθρομετανάστες και τα βολεμένα κομματικά στελέχη, που εργάζονται σε κλειστό επάγγελμα.

  Όσο για τους αντιρατσιστές. Βλέπουμε να κάνουν φιλανθρωπία προς τους λαθρομετανάστες γιατί μισούν τους έλληνες. Πάρε ένα ψωμί εσύ, γιατί μισώ τον απέναντι σου. Ο ανθρωπισμός σε όλο του το μεγαλείο. Αυτοί θα θέλανε να ανοίξουν ψυχιατρεία, όπου θα κλείνονται για θεραπεία όσοι διαφωνούν μαζί τους«φασίστες», π.χ. εργαζόμενοι-άνεργοι, και στρατόπεδα εργασίας-θανάτου, για όσους είναι αθεράπευτα «φασίστες», π.χ. ιδιοκτήτες καταστημάτων, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, εκλεγμένοι άρχοντες, κρατικοί λειτουργοί, τραπεζίτες, συνταξιούχοι που πολέμησαν τους ιταλούς φασίστες.... Όπως είχε γίνει τον εμφύλιο 1943-49 στον έβρο. Φτιάχνουμε μια οργανοσούλα για αντίσταση, έρχεται ο «έξυπνος» από την αθήνα και αρχίζει η σφαγή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: