Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ


 Τελευταία γίνονται διάφορες εκδηλώσεις-πορείες ενάντια στο ρατσισμό αλλά μπερδεύονται με τα εργατικά δικαιώματα και ιδεολογίες, με αποτέλεσμα να χάνεται το νόημα.

Είναι οι έλληνες ρατσιστές;
Οι συντριπτική πλειοψηφία λέει όχι. Όμως η πραγματικότητα δείχνει ότι εμείς οι έλληνες έχουμε ρατσισμό.
 Τα τελευταία χρόνια οι αγρότες φέρνουν εργάτες από την βουλγαρία, τους δίνουν εργασία, τροφή και σπίτι. Ο έλληνας πληρώνει τους ξένους εργάτες με το μισό μισθό και θεωρεί το σπίτι και την τροφή, φιλανθρωπία. Το πρόβλημα είναι πως αν έχεις μία σχέση εργοδότη-εργαζόμενου, ότι παροχή κάνεις δεν ανήκει στο χώρο της φιλανθρωπίας. Αν οι παροχές δημιουργούν οικονομικό πρόβλημα στον εργοδότη, αυτό σημαίνει πως είναι κακό επιχειρηματίας, όχι φιλάνθρωπος. Οι έλληνες εργοδότες βλέπουν τους ξένους ως κάτι ανάμεσα σε πίθηκο και άνθρωπο, για αυτό τους βάζουν να εργάζονται 12ώρα.
 Μεγάλη εκμετάλλευση υπάρχει και στις αλλοδαπές γυναίκες. Όταν κατέρρευσε το ανατολικό μπλοκ, γέμισαν τα μπαρ με γυναίκες και φυσικά ο κάθε έλληνας έτρεξε να επωφεληθεί. Οπότε είχαμε τους 50ριδες που έπαιρναν διαζύγιο και παντρευόταν αλλοδαπές. Φυσικά όλοι λέγαν δεν φταίει ο άντρας(είναι χαζός), φταίει η αλλοδαπή γυναίκα. Σήμερα φτάσαμε στο σημείο έλληνες χωρίς δική τους οικογένεια να παντρεύονται αλλοδαπές, να κάνουν παιδιά, και όταν πεθάνει ο άντρας, να μισούν τη αλλοδαπή γυναίκα λόγο κληρονομιάς. Τα επιχειρήματα είναι, αυτή είχε και άλλα παιδιά, θα βρει άλλον άντρα από την χώρα της, κτλ. Παραβλέπουν τελείως ότι είναι χήρα με παιδί του μακαρίτη, δεν έχει περιουσία και εργασία, ο νόμος της δίνει το δικαίωμα να κληρονομήσει τον άντρα της. Αλλά το θέμα είναι να μην πάρει η ξένη την περιουσία. Βέβαια τέτοιες αδικίες κάνουν και στις ελληνίδες χήρες όταν είναι νέες ή αδύναμες.
 Τα ίδια πράγματα συνέβησαν και με τους αλβανούς λαθρομετανάστες. Τους έβαζαν να κάνουν τη δουλειά των γαϊδουριών(π.χ. να ξεριζώνουν κορμούς από τα χωράφια), τους έδιναν το μισό μισθό και νόμιζαν ότι κάνουν φιλανθρωπία.

 Η ιστορία συνεχίζεται...
 Σήμερα βλέπουμε την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, που κατευθύνονται στην αθήνα. Όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες πως ζουν;
 Ζουν από την τεράστια ελληνική διαφθορά. Οι έλληνες και ελληνίδες «ψωνίζουν» γυναίκες και άντρες που κάνουν πεζοδρόμιο. Αγοράζουν ναρκωτικά, κλοπιμαία και από το πλανόδιο παρεμπόριο. Τους χρησιμοποιούν ως εργάτες πληρώνοντας μέχρι και 5 ευρώ την ημέρα. Οι εργολάβοι τους βάζουν να υποβαθμίσουν περιοχές της αθήνας, για να αγοράσουν φτηνά διαμερίσματα. Η κυβέρνηση τους χρησιμοποιεί για να εκβιάζει την Ευρώπη με το επιχείρημα, ή μας δίνεται λεφτά ή σταματάμε να τους κλείνουμε το δρόμο. Υπάρχουν φυσικά και διάφορες περίεργες οργανώσεις, στις οποίες εργάζονται έλληνες με σκοπό την καθοδήγηση-εκμετάλλευση αλλοδαπών, για οτιδήποτε τους πληρώνουν.

Συνοψίζονται έχουμε, οι έλληνες:
  • θεωρούν την εκμετάλλευση των ξένων, φιλανθρωπία
  • εκμεταλλεύονται ευρέος τις αλλοδαπές γυναίκες
  • χρησιμοποιούν σε κάθε διεφθαρμένη δραστηριότητα τους αλλοδαπούς
  • δεν θεωρούν τους ξένους ανθρώπους αλλά κάτι σαν ζώα, «δεν είναι άνθρωποι όπως εμείς»
  • η κυβέρνηση και τα κόμματα χρησιμοποιούν τους αλλοδαπούς για τους δικούς τους διεστραμμένους σκοπούς


 Όσο για το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Αυτό θα λυθεί όταν σταματήσουμε να τους εκμεταλλευόμαστε(π.χ. απαγόρευση εξόδου από τη χώρα), ζητήσουμε πίσω τα χρήματα που τους έκλεψαν οι διακινητές από την τουρκία και τα επιστρέψουμε στους λαθρομετανάστες. Οπότε ο κάθε λαθρομετανάστης θα αποφασίσει τι θα κάνει στη χρεοκοπημένη ελλάδα. Θα μείνει, θα επιστρέψει στη πατρίδα του ή θα πάει αλλού;
 Άσυλο δεν μπορεί να δοθεί γιατί θα είναι μεγάλη πρόκληση η χρεοκοπημένη ελλάδα, να κόβει μισθούς και συντάξεις, και να δίνει επιδόματα ασύλου. Οπότε θα δούμε διάφορα τρελά να συμβαίνουν γύρω από το άσυλο. Η δύση(χώρες των σταυροφόρων) δεν μπορεί να τους δεχτεί γιατί ξεφεύγει σε ακρότητες - ολοκληρωτισμούς όταν βρίσκει τα δύσκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: